TLV heeft sinds 2016 in samenwerking met haar partner Pionira de digitale vrachtbrief op de markt gebracht.

Deze e-cmr is erkend door de FOD Mobiliteit na een uitgebreide goedkeuringsprocedure.

Hiermee kan je gebruik maken van een volledig elektronische oplossing, zonder dat er nog een papieren vrachtbrief moet worden opgemaakt. Dit biedt een heel aantal voordelen op vlak van snelheid, administratie veiligheid en volledigheid van de vrachtbrief. Zo worden fouten en discussies vermeden en bovendien ook grote administratieve kosten gespaard. We hebben een animatiefilmpje gemaakt waarin je een goed beeld krijgt hoe de e-cmr in de praktijk werkt.
Je kan dit bekijken op https://www.youtube.com/watch?v=ve-gm7EECSI.

De digitale vrachtbrief werkt op alle mobiele en vaste toestellen en kan ook gekoppeld worden aan bestaande TMS en WMS systemen. Je kan dus gebruik maken van bijvoorbeeld een pc, smartphone, tablet, gps of boordcomputer. Indien je de elektronische vrachtbrief koppelt aan je bestaande systemen, worden de gegevens die de vrachtbrief moet bevatten, automatisch ingevuld. Via dit platform zouden in principe ook leverbonnen gedigitaliseerd kunnen worden.

Voor meer info kan je terecht bij TLV.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Vind je niet wat je zoekt?

Het TLV team staat voor je klaar!
Een aanvraag indienen